Tohmajärvi

Liikenneonnettomuus

Tohmajärvellä pari pientä onnettomuutta perjantai aamuna

TIEDOTE

02.06.202308:50

Osoite:

Asemantie ja Voimatie

Kesto:

1 tuntia toiminta päättynyt

Onnettomuudessa osallisena olleet henkilöt:

6
Ei henkilövahinkoja.

Yksiköitä lähetettiin paikalle seuraavasti:

Paikalle lähetettiin pelastushenkilöstöä seuraavilta pelastusasemilta:
Kitee
Tohmajärvi
Poliisipartioita: 1

Päivitetty:

02.06.202310:19

Tapahtuman kuvaus / alkutiedot, pelastustoimenpiteet, valistustoimenpiteet ja muuta huomioitavaa:

Perjantai aamuna Tohmajärvellä sattui samanaikaisesti kaksi toisistaan riippumatonta onnettomuutta. Ensin pelastuslaitos hälytettiin liikenneonnettomuuteen ja heti perään tuli ilmoitus, että vähäinen määrä maitoa oli päässyt valumaan maahan.

Liikenneonnettomuus tapahtui Asemantien ja Purotien risteyksessä, jossa hiljaisista nopeuksista auto kolaroi toisen auton kylkeen. Onnettomuudessa oli osallisena 5 henkilöä, mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut ja peltivauriot autoissa olivat vähäisiä.

Voimatiellä maitoauto oli siirtämässä maitoa auton säiliöstä perävaunun säiliöön, jonka yhteydessä maitoa pääsi valumaan noin parinkymmenen litran verran sorakentälle. Maito saatiin poistettua pintamaata keräämällä, joka toimitettiin jätevedenpuhdistamolle jatkokäsittelyyn.
Pohjois-Karjalassa pelastuslaitos sisäisen turvallisuuden viranomaisena turvaa arkeasi maakunnassa tuottamalla pelastustoimen ja ensihoidon palvelut osana Pohjois-Karjalan hyvinvointialue Siun sotea. Toimimme ammatillisesti, inhimillisesti, luotettavasti - yhdessä muun yhteiskunnan kanssa.
← Takaisin listaukseen